Talarkokboken 1

300 kr

Låt oss vara ärliga. Du kommer inte att bli en bättre talare enbart av att läsa denna bok. Lika lite som du kan lära dig cykla, spela fotboll eller laga mat genom att läsa om ämnet. Vägen till att bli en bra talare går genom att öva. Detta är också anledningen till att denna bok innehåller många träningstips och få faktaavsnitt. Träningen får du dock stå för själv.

Provläs

Läs ett utdrag här.

Engelsk version

Boken finns också som e-bok på engelska med titeln Speaker’s Cookbook.

Gratisappen TALSKRIVAREN

Till Talarkokboken finns en app som heter Talskrivaren.

Podd

Erik Mattsson i samtal med Ulf Schönberg om Talarkokboken (podd nummer 1 av 5)

Mängdrabatt

Välj antal böcker du vill köpa så dras rabatten automatiskt om du handlar 10 böcker eller fler.

10-49 ex 250 kr/st
50- ex 200 kr/st

Beskrivning

Allt fler yrken och uppdrag kräver att man ska kunna ­presentera ­saker för andra. Och i takt med att information blir alltmer tillgänglig ökar kraven på att en presentation ska vara mer än bara informationsöverföring - lyssnarna vill möta en människa. Kanske är du en skicklig talare som vill slipa på d­etaljerna eller i början av din talarbana. Du är kanske ledare, ekonom, ingenjör, chef, forskare, föreningsaktiv, utbildare, projektledare, advokat, administratör, läkare, säljare, marknadsförare, konsult eller lärare. Talarkokboken är skriven till alla som vill lära sig att tala så att andra vill lyssna.

Bokens författare är Erik Mattsson som är vd, utbildare, moderator och grundare av Ordrum AB. Han har skrivit Talarkokboken och varit redaktör för Skrivarkokboken. Hans utbildningsbakgrund omfattar en FK i statskunskap med retorik, matematik, ekonomisk historia och fysik i bagaget. Erik undervisar på doktorandutbildningen vid Chalmers tekniska högskola och har tidigare undervisat i retorik vid Uppsala universitet. Han föreläser inom ett flertal ledarskapsprogram och har under årens lopp modererat ett stort antal konferenser. Han har haft uppdrag för åtskilliga företag, kommuner, landsting, organisationer, universitet och myndigheter och anlitas för uppdrag såväl nationellt som internationellt. Bland kunderna återfinns Sveriges Advokatsamfund, EY, Volvo, Regeringskansliet, Scania, AstraZeneca, SSAB, IKEA, Skatteverket och Socialstyrelsen.

Bokens systerbok Möteskokboken vann Svenska Publishingpriset 2010, i kategorin "Läromedel".

Till Talarkokboken finns en app som heter Talskrivaren. Boken finns också på engelska med titeln Speaker's Cookbook.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

OBS! Om det är första gången du kommenterar behöver en moderator godkänna din kommentar.
Bli först med att recensera ”Talarkokboken 1”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *