Integritetspolicy

Ordrum värnar om din personliga integritet och följer dataskyddsförordningen för behandling och lagring av personuppgifter.

Vilken information har vi?

Vi har personuppgifter från i huvudsak tre målgrupper: kunder, prenumeranter på våra nyhetsbrev samt från er som själva kontaktat oss t.ex. via våra webbformulär (då sparar vi också din IP-adress). Informationen vi har om dig är den du har lämnat till oss i de kontakter vi har haft. Vi samlar in information om telefonnummer, mejladress och vilket företag/organisation du arbetar på i samband med att du kontaktar oss på något sätt eller registrerar dig som prenumerant på nyhetsbrev via vår hemsida. Om du handlat i vår webbutik registrerar vi också vilka varor du handlat och IP-adressen du använt. Ordrum köper inte e-postadresser eller andra uppgifter och lämnar heller inte ut eller säljer dina personuppgifter till tredje part.

Vad vi ska ha informationen till?

Vi använder informationen dels för att fullgöra vårt avtal mot våra kunder och dels för att kunna skräddarsy erbjudanden till dig.

Vilka kommer att ta del av informationen?

Det är endast anställda hos Ordrum som har tillgång till dina uppgifter. Vi har aldrig och kommer inte att sälja eller lämna vidare dina uppgifter till någon annan.

Hur länge vi tänker behålla informationen?

Dina personuppgifter lagras inte under längre tid än vad som är nödvändigt med hänsyn till ändamålet. Vi lagrar dina uppgifter för historiska och statistiska ändamål, dock inte längre än vad som behövs för dessa ändamål i enlighet med svensk lag.

Vad är syftet med att ha informationen?

Syftet med att ha informationen om dig är att kunna bearbeta fullfölja avtalen med dig som kund, hantera förfrågningar med hög service och för att du ska få relevant information skickat till dig.

På vilken laglig grund vi behandlar personuppgifter?

Vi använder oss i första hand av avtal (t.ex. att du är kund) och samtycken (t.ex. att du prenumererar på våra nyhetsbrev). Du har rätt att få information om vilka uppgifter som finns registrerade om dig. Om du inte vill ta del av erbjudanden och/eller marknadsföring vänligen kontakta oss via mail till post@ordrum.se eller genom att avregistrera dig i något av utskicken.