Personlig talarträning

Vår personliga träning är till för dig som vill ha vår exklusivaste och mest skräddarsydda lösning. Vi arbetar genom personliga möten eller via Skype.

I vår individuella coaching i presentationsteknik väljer du vad du vill ha hjälp med och så skräddarsyr vi ett upplägg utifrån dina önskemål. Några vanliga beståndsdelar följer nedan.

Inledande möte

Vi går igenom teori om retorik, presentationsteknik och resonerar kring människan som kommunikatör. Vi ringar tillsammans in det du önskar fokusera på.

Åhörarmöte

Vi deltar som publik när du gör en dragning eller leder ett möte. Efteråt diskuterar vi mötet och förslag till förbättringar. Vi erbjuder även möjligheten att filma talet.

Planeringsmöte

Du får hjälp med att planera en dragning du ska göra. Vi hjälper till med upplägg, utformning av presentationsbilderna samt val av retoriska tekniker.

Träningsmöte

Du håller ett tal med bara oss i publiken – och får återkoppling. Efteråt resonerar vi kring förbättringsmöjligheter. Och om du vill får du chansen att, med de nya förutsättningarna, testa talet en gång till direkt. Talet kan filmas om du så önskar.

Om du i stället är intresserad av Masterclass i presentationsteknik, tillsammans med dina kollegor, kan du beställa en sådan kursdag till din arbetsplats. 

Kostnadsfri förfrågan

Med detta formulär kan du göra en kostnadsfri förfrågan. Du är också varmt välkommen att ringa oss på 031 743 34 40 så hjälper vi dig.


Önskar coaching via Skype