Personlig talarträning

Vår personliga träning är till för dig som vill ha vår exklusivaste och mest skräddarsydda lösning. Vi arbetar genom personliga möten, Teams eller Zoom.

I vår individuella coaching i presentationsteknik väljer du vad du vill ha hjälp med och så skräddarsyr vi ett upplägg utifrån dina önskemål. Några vanliga beståndsdelar följer nedan.

TRÄNING & feedback

Vi deltar som publik när du gör en dragning eller leder ett möte. Efteråt diskuterar vi mötet och förslag till förbättringar. Vi erbjuder även möjligheten att filma talet.

REGI & DRAMATURGI

Du håller ett tal med bara oss i publiken – och får återkoppling. Efteråt resonerar vi kring förbättringsmöjligheter. Du får också chansen att, med de nya förutsättningarna, testa en gång till direkt.

hjälP med MANUS, BILDER & PLANERING

Du får hjälp med att planera en dragning du ska göra. Vi hjälper till med upplägg, utformning av presentationsbilderna samt val av retoriska tekniker.

fördjupning i retorik & presentationsteknik

Om du önskar kör vi ett litet teoripass kring de delar av presentationstekniken som du vill veta mer om.

Om du i stället är intresserad av Masterclass i presentationsteknik, tillsammans med dina kollegor, kan du beställa en sådan kursdag till din arbetsplats. 


Kursmaterial

Dessa material ingår alltid när du bokar personlig talarträning.


Kostnadsfri förfrågan

Med detta formulär kan du göra en kostnadsfri förfrågan. Du är också varmt välkommen att ringa oss på 031 743 34 40 så hjälper vi dig.


Önskar coaching digitalt (t.ex. Teams eller Zoom)