Kommunikations­labbet

Ska man bli bra måste man öva. Och helst så verklighetsnära som möjligt. Piloter tränar i en flygsimulator. Astronauter tränar i en rymdsimulator. Och självklart kan man träna kommunikation i en simulator – Kommunikationslabbet®.

Som i verkligheten – fast med stoppknapp

Vad vill ni öva?

I Kommunikationslabbet® kan du träna knepiga kommunikationssituationer: det kan handla om träning i bemötande, presentationsteknik eller om konsten att skapa effektiva möten.

Du övar mot oss  – och med oss

Vi kan vara din svåraste kund, en knepig medarbetare eller en upprörd chef. Vi kan vara din rådgivare och hjälpa dig med regi när du tränar en utmanande dragning eller håller ett autentiskt möte.

Vi sätter upp övningssituationen

Du väljer vilka situationer du vill öva och sedan sätter vi samman träningstillfället, så att det blir så likt verkligheten som möjligt. Det finns egentligen inga begränsningar.

När vi övar bemötande sker ofta själva övningen inför gruppen, andra gånger placerar vi dem som lyssnar i ett rum bredvid vid en monitor för att inte störa träningssituationen.

Några exempel

Alla typer av samtal går att öva. Berätta vad du vill ha hjälp med så sätter vi upp övningstillfället åt er.

 Vi tränar chefer i konsten att genomföra medarbetarsamtal.

Vi tränar vårdpersonal i konsten att ge svåra besked.

Vi tränar säljare eller annan personal att genomföra kundmöten eller kundsamtal per telefon.


Vi ger dig råd och regi när du tränar din presentation.

 

Kostnadsfri förfrågan

Med detta formulär kan du göra en kostnadsfri förfrågan. Du är också varmt välkommen att ringa oss på 031 743 34 40 så hjälper vi dig.