TIPS: Publiken är viktigast i rummet
Ett bra tal är som ett samtal, en känsla av dialog som uppkommer mellan talaren och publiken. Dialogen kan uppkomma i ett möte mellan två personer, såväl som i ett…
Under två dagar modererade Erik Mattsson tillsammans med Anna Bellman årets upplaga av Kostdagarna. Temat var “Det våras för individen” och dagarna bjöd på såväl skratt som gråt. För Eriks del var det hela en ovanligt blodig tillställning eftersom han också hade rollen som försöksdjur när de två chalmersforskarna Rikard Landberg och Otto Savolainen demonstrerade hur man genom ett vanligt blodprov kan ta reda på vad en människa ätit. Blodprovet fick han dock ta i förväg, lyckligtvis.
Bland talarna under dagarna fanns Christina Stielli, Emma Pihl, Mischa Billing, Petter och Simon Elvnäs. Ämnena sträckte sig från Generation Y, via Arbetsglädje till Måltiden som vår tids lägereld.
Tack Kost & Näring för förtroendet!
Ett bra tal är som ett samtal, en känsla av dialog som uppkommer mellan talaren och publiken. Dialogen kan uppkomma i ett möte mellan två personer, såväl som i ett…
Säkert har du olika typer av utmanande samtal på agendan under en dag, om du t. ex. är chef. Förmågan att lyssna är förstås en grundläggande förmåga i ett samtal.
INSiDR är ett industridoktorandprojekt, ett samarbete mellan University of Borås, Jönköping University, University of Skövde och flera industripartners bl.a. Ellos, Eton och Gina Tricot. Den 28 oktober var…