Personlig moderatorcoachning

Vår personliga mötesledarträning är till för dig som vill ha vår exklusivaste och mest skräddarsydda lösning. Vi arbetar genom personliga möten, Teams eller Zoom.

Du formulerar ditt mål med träningen. Och vi tränar sedan på det du vill ha hjälp med. Ofta utgår vi från ett möte som du ska leda och så arbetar vi utifrån detta. Vi kan dock också arbeta långsiktigt med mer generella frågor kring mötesledning och moderatorskap.

Några vanliga beståndsdelar i träningen är dessa:

hjälp med mötesDESIGN, MANUS OCH BILDER

Du får hjälp med att planera ditt möte. Vi hjälper till med upplägg, dramaturgi och val av mötesmetoder. Om mötet ska hållas helt eller delvis virtuellt assisterar vi med knep och tekniker för detta. Vi hjälper dig också med eventuella presentationsbilder.

REGI OCH TRÄNing

Vi testar mötesledning med bara oss i publiken – och du får återkoppling. Efteråt resonerar vi kring förbättringsmöjligheter. Du får också chansen att, med de nya förutsättningarna, testa en gång till direkt. Din insats kan filmas om du så önskar.

fördjupning i mötesledning

Om du önskar kör vi ett litet teoripass kring de delar av mötestekniken som du vill veta mer om.

Om du i stället är intresserad av Masterclass i mötesteknik, tillsammans med några av dina kollegor, kan du beställa en sådan kursdag till din arbetsplats. 


Kursmaterial

Några av dessa material ingår alltid när du bokar personlig mötesledarträning.


    Kostnadsfri förfrågan

    Med detta formulär kan du göra en kostnadsfri förfrågan. Du är också varmt välkommen att ringa oss på 031 743 34 40 så hjälper vi dig.


    Önskar coaching digitalt (t.ex. Teams eller Zoom)