Möteskokboken 3

300 kr

I Möteskokboken 3 tittar vi på hur man leder möten i en digital och global tid. I serien finns också Möteskokboken 1 och också Möteskokboken 2 där grundmetoderna från den första boken sätts samman till mer komplexa möten. De två böckerna vann Svenska Publishingpriset 2010, i kategorin Läromedel.

Provläs

Läs ett utdrag här.

Gratisappen mötesplaneraren

Till Möteskokboken finns en app som heter Mötesplaneraren.

BOKFAKTA

Författare:  Erik Mattsson | Pia Moberg
Medarbetare: Ola Carlson (form) | Thomas Feiner och Helena Bergendahl (illustration)
Språk: Svenska
Sidantal: 124 sidor, inbunden

Mängdrabatt

Välj antal böcker du vill köpa så dras rabatten automatiskt om du handlar 10 böcker eller fler.

10 ex- 250 kr/st

Beskrivning

Möteskokboken 3 är en praktisk handbok för dig som leder möten i dagens globala och digitala värld. Du lär dig hur du kan tänka kring mötets förutsättningar, mötets aktörer och mötets design. Du får kunskap om mötesledarens roller, lär dig hantera interkulturella utmaningar och får veta när ett hybridmöte passar bäst.

Boken innehåller mängder av konkreta verktyg för hur du planerar och genomför ett meningsfullt möte:

FORMALITETSNIVÅER för att finna samsyn kring mötet.
DIALOGMETODER som får kommunikationen att fungera.
MÖTESMETODER för att involvera deltagarna.
KULTURELLA DIMENSIONER för att dra nytta av våra olikheter.

Möteskokboken vann Svenska Publishingpriset. Till boken finns en app – Mötesplaneraren

Erik Mattsson är vd, utbildare, moderator och grundare av Ordrum AB. Han har skrivit Möteskokboken 1 och 2, Talarkokboken och varit redaktör för ­Skrivarkokboken. Har har också skapat ett digifysiskt 30-dagarsprogram i presentationsteknik. Erik undervisar på doktorand­utbildningen vid Chalmers tekniska högskola och har tidigare undervisat i retorik vid Uppsala universitet. Han före­läser inom ett flertal ledarskapsprogram och har under årens lopp modererat ett stort antal konferenser. Hans utbildningsbakgrund omfattar en FK i statskunskap med retorik, matematik, ekonomisk historia och fysik i bagaget. Han har haft uppdrag för åtskilliga företag, kommuner, landsting, organisationer, universitet och myndigheter och anlitas för uppdrag såväl nationellt som internationellt.

Pia Moberg är grundare av företaget Japco. Med fokus på kulturell medvetenhet utbildar, coachar och inspirerar hon företag och organisationer. Hon har en PhD i japanologi vid Göteborgs universitet och är utbildad ledarskaps- och verksamhetscoach. Pia har skrivit böckerna Etikett och kommunikation i Japan, Foolproof International Communication, Meningsfulla möten samt ett flertal artiklar och bokkapitel inom ämnesområdena Japan, CQ (kulturell kompetens), ledarskap, komparativ retorik och möteseffektivitet. Pia har tidigare varit lektor vid Göteborgs universitet och undervisat i affärskultur, Japans kultur- och samhälle, japansk kalligrafi och akademiskt skrivande. Hon driver också en Aikidoklubb och innehar svart bälte av sjätte graden (6 dan).

Boken är formgiven av Ola Carlson. Illustrationerna är gjorda av Thomas Feiner och  Helena Bergendahl.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

OBS! Om det är första gången du kommenterar behöver en moderator godkänna din kommentar.
Bli först med att recensera ”Möteskokboken 3”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


Du kanske också gillar …