Föreläsningsföreställningen passar…

en arbetsplats som vill sätta fokus på sin kommunikation, sina yrkesroller och hur vi gemensamt skapar ett bättre klimat på arbetsplatsen.

Beskrivning

Är de som ser trötta ut verkligen alltid trötta? Är de arga verkligen arga? Betyder det faktum att ett beteende känns naturligt att jag uppfattas som naturlig? Ljuger kroppsspråket? Är lösningen att vara sig själv? Och hur vet man i så fall när man är det? Vad kan de udda personerna lära oss? Och vad kan vi lära oss av skådespelaren? Spelar vi en roll på arbetsplatsen, och i livet? Vilken roll är din idag och vilken roll vill du ta imorgon?

Med stor lekfullhet, humor, interaktivitet med publiken och härliga musikaliska nedslag tar den folkkära skådespelerskan Maria Lundqvist och föreläsaren Erik Mattsson samt pianisten Arvid Svenungsson med er på en föreläsningsföreställning ni aldrig förut upplevt.

Föreläsare

Erik Mattsson

Erik Mattsson är vd och grundade Ordrum 1996. Han är verksam som föreläsare, moderator och utbildare i kommunikation. Erik är fil. kand. i statskunskap, men har också läst matematik, ekonomisk historia,…

Lär känna Erik ⟶

Maria Lundqvist

Maria Lundqvist är en av Sveriges mest älskade artister och skådespelare, ständigt aktuell i film och på tv och på teaterscenen. Nu senast med teaterföreställningen Shirley Valentine. Maria fick en…

Lär känna Maria ⟶

Kostnadsfri förfrågan

Med detta formulär kan du göra en kostnadsfri förfrågan om vad det skulle kosta att boka föreläsningen nedan till din arbetsplats. Du är också varmt välkommen att ringa oss på 031 743 34 40 så hjälper vi dig.


MejlTelefon