Maria Lundqvist Erik Mattsson SPELA ROLLEn föreställningsföreläsning om kommunikation, roller och hur vi gemensamt skapar ett bättre klimat på arbetsplatsen.

Är de som ser trötta ut verkligen alltid trötta? Är de arga verkligen arga? Betyder det faktum att ett beteende känns naturligt att jag uppfattas som naturlig? Ljuger kroppsspråket? Är lösningen att vara sig själv? Och hur vet man i så fall när man är det? Vad kan de udda personerna lära oss? Och vad kan vi lära oss av skådespelaren? Spelar vi en roll på arbetsplatsen, och i livet ? Vilken roll är din idag och vilken roll vill du ta imorgon ?

Detta är några av frågorna vi resonerar kring i denna föreställningsföreläsning som handlar om hur man skapar ett bra kommunikationsklimat på arbetsplatsen. Hur blir man en bättre kommunikatör? Hur tränar man? Hur blir man mer medveten som kommunikatör? 

Medverkande

Maria Lundqvist Erik Mattsson SPELA ROLLMed stor lekfullhet, humor, interaktivitet med publiken och härliga musikaliska neddimp tar den folkkära skådespelerskan Maria Lundqvist och föreläsaren Erik Mattsson samt pianisten Arvid Svenungsson med er på en föreläsningsföreställning ni aldrig förut upplevt.

Top