Ingen verksamhet verkar i vakuum. Så heller inte Ordrum. Styrkan ligger i våra samarbeten. Nedan finns en lista av personer och organisationer som betyder mycket för oss.

Egna nätverk

Mycket viktiga är förstås våra moderatorer i nätverket Moderator.se, våra dokumentatörer på Konferensdokumentation.se samt våra aktörer på Kommunikationslabbet.se.

Företag och organisationer

Vi är mycket glada över mångåriga samarbeten med bland andra följande kunder:

Sveriges AdvokatsamfundChalmers, Kalmar läns landsting, Karriär och kompetens, Uppsala universitet, IPF och SSAB.

Bland de talarförmedlare som står oss nära finns följande:

Talarforum, Skillspartner, Lära för LivetHolmbergs talare och Content .

Personer

Charlotte Signahl arbetar som moderator och föreläser om kommunikation, jämställdhet och om diskriminering. Charlotte Signahl har varit verksam som förbundsordförande i Röda korsets ungdomsförbund och ordförande för URIX – Sveriges största åsiktsfestival. Se mer www.signahl.se

Kelly Odell är föreläsare och driver utbildningsföretaget Astrakan. Kelly är amerikan och svensk, utbildad både som präst och affärsman. Han har en bakgrund som försäljningsdirektör på Volvo Personbilar, chef för Telia Mobile och som Sverigchef på Whirlpool. Kelly talar om förändring, förhandling, mångkultur, motivation och kommunikation. Se mer på www.thinktank.se

Jeff Cracower är utbildare i kommunikation och presentationsteknik. Tillsammans med Ordrum gör han bl a en tvådagarskurs i presentationsteknik på engelska. Han arbetar särskilt med engelsk förhandlingsteknik och presentationsteknik inom juridik, ekonomi, handel och försäkring. Han kommer ursprungligen från Kanada. Jeff har universitetsexamen i både juridik och psykologi.

 

 

 

Top