Utbudet av konferenser är enormt. Stora summor och mycket tid läggs på planering, engagemang av talare, inbjudningar, utsmyckningar, luncher, middagar och hotellnätter. Men vad händer när konferensen är över – vilket är det bestående resultatet och vad förs vidare?

Ofta hamnar uppgiften att dokumentera konferensen på den projektledare som höll i konferensen eller på någon annan person i organisationen som inte är van vid uppdrag av detta slag.

När dokumentationen väl är klar är det oftast för sent för att man ska ha någon praktisk nytta av den. Vanligtvis är dokumentationen en sammanställning av de powerpoint-filer talarna sänt in kompletterat med ett par talarmanus. Detta brukar bli en ogenomtränglig pappersbunt som få ens orkar bläddra i.

Har du någon gång funderat över om man skulle kunna göra detta annorlunda?

Vi dokumenterar din konferens

Vi arbetar med text, fotografier, bilder, illustrationer, ljud och film och kan leverera dokumentationen i olika form och med olika ambitionsnivåer. Du får din dokumentation inom två veckor från konferensens slut. Här kan du se ett exempel på en skriftlig dokumentation.

Kontakta oss för mer information

Kontakta Marit Larsdotter via kontaktformuläret.

Konferensdokumentation

 

Tilläggstjänster

 

Kontaktuppgifter

 
Top